Tria el teu espai i personalitza el teu menú. Portem les solucions gastronòmiques més innovadores i exclusives arreu del país. Només necessitem gran espais públics o privats per a gaudir del millor esdeveniment.

Masia casa del mar de Sant Pere de Ribes - Espais de celebracions al Garraf - Xerta Catering

Masia Casa del Mar

A Sant Pere de Ribes, a mica més de mitja hora de Barcelona, al parc natural del Garraf i molt ben comunicat, s’alça sobre el mar un lloc únic.

Go! Beach Club

Amb una privilegiada situació enfront del mar Mediterrani i unes vistes d’impressió, Go! Beach Club es posiciona com un lloc ideal per a tota mena de festes i esdeveniments.

Casa Batlló

Un lloc màgic per a celebrar els teus esdeveniments en un espai exclusiu al cor de Barcelona.

El Palauet

El Palauet és la joia amagada del modernisme barceloní. Un autèntic palau en el cor de Passeig de Gràcia de Barcelona.

Gran Teatre del Liceu
de Barcelona

El Gran Teatre del Liceu ofereix la possibilitat de llogar els seus diferents espais per celebrar-hi esdeveniments culturals, empresarials i/o socials.

Casa Llotja
de Mar

Situada al front marítim en ple centre històric de Barcelona, és un dels monuments més significatius i esplendorosos, que representa l’economia i la cultura de la ciutat.

Summary
Esdeveniments
Service Type
Esdeveniments
Provider Name
Xerta Catering, Telephone No.977473810
Area
Espanya
Description
A Xerta Catering portem les solucions gastronòmiques més innovadores del xef Fran López. Només necessitem grans espais on gaudir del millor esdeveniment.